آموزش جوشکاری آرگون (TIG)
آموزش جوشکاری آرگون (TIG) بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
آموزش جوشکاری آرگون (TIG) تماما بصورت عملی بوده و مختص ورود شما کارآموزان به بازار کار است.
تمام آموزشهای جوشکاری آرگون (TIG) توسط اساتید برتر کشور انجام میشود.
در طی دوره تماما با تجهیزات روز بازار کار آموزش خواهد دید.
پشتیبانی کارآموزان حتی پس از اتمام دوره

سرفصل های دوره آموزش جوشکاری آرگون (TIG)
- 1. آموزش آشنایی با فرآیندهای جامد و محافظ
- 2. آموزش آشنایی با گازهای محافظ
- 3. آموزش شناخت انواع الکترود تنگستن
- 4. آموزش جوشکاری ورقه های فولادی در حالت 1G
- 5. آموزش جوشکاری ورق های فولادی در حالت 2F
- 6. آموزش جوشکاری ورق های فولادی در حالت 3F
- 7. آموزش جوشکاری ورق های فولادی در حالت 4F
- 8. آموزش جوشکاری و اتصال لبه گردان
- 9. آموزش فیلردهی
- 10. آموزش کار با دستگاه های TIG و نحوه راه اندازی آنها
هزینه ثبت نام در دوره آموزش جوشکاری آرگون (TIG)
ثبت نام در دوره آموزش جوشکاری آرگون (TIG) شهریه دوره عمومی با 30% تخفیف 5.700.000 تومان شهریه دوره خصوصی 8.500.000 تومان
جهت ثبت نام فرم زیر را تکمیل کنید، یا با ما تماس بگیرید
ویژگی های منحصر به فرد آموزشگاه فنی پویان
یکی از مهمترین روشهای جوشکاری در صنعت های متنوع بزرگ و کوچک پتروشیمی، نظامی، دریایی، نیروگاههای برق و … جوشکاری آرگون یا همان جوشکاری تیگ می باشد. علت این نامگذاری بیشتر به دلیل استفاده از گاز آرگون در این جوشکاری می باشد. از فرایند جوشکاری آرگون در جوشکاری فلزات سخت و غیر سخت، آهنی و غیر آهنی استفاده می شود. به کمک این نوع جوشکاری می توان صفحات نازک و ظریف و لولههای تحت فشار را جوشکاری کرد. در جوشکاری آرگون از سیم جوش به عنوان فلز پرکننده به کار می رود و سیم جوش شبیه جوشکاری به کمک اشعه اکسی استیلن در جوش تغذیه می شود. لازم به ذکر است که این نوع جوشکاری با توجه به اینکه دارای طرفداران زیادی است به همین دلیل با آموزش جوشکاری آرگون توسط سایت فنی پویان می توانید در بازار کار ، جایگاه خود را تثبیت کنید . برای آشنایی بیشتر با جوشکاری آرگون در ادامه مطلب با ما همراه شوید.
تعریف جوشکاری آرگون
در فرایند جوشکاری آرگون یا TIG ، از گاز آرگون استفاده میشود. گاز آرگون گازی می باشد که غیر سمی بوده و به مقدار کم در جو زمین وجود دارد و مثل اکسیژن در آب محلول می باشد و به شکل مایع و گاز در محیط است. گاز آرگون به شکل سیلندرهای تحت فشار حمل شده و بعضی از دستگاههای جوشکاری از ترکیب دو گاز آرگون و هلیوم برای بالا بردن سرعت جوش به کار می برند.
با توجه به اینکه آموزش جوشکاری آرگون در بین صنعت های دیگر نقش بسیار مهمی دارد و بازار کار این نوع صنعت هر روز در حال پیشرفت است ، نیازمند جوشکار های حرفهای و با تجربه و مدرن می باشد. لازم به ذکر است که کارگران این حرفه دارای بازار کار بسیار خوبی هستند و همیشه کار دارند. پس توصیه ما بر این است که با سایت فنی پویان آموزش های لازم برای جوشکاری آرگون را فرا بگیرید.
بازار کار دوره آموزش جوشکاری آرگون
یکی از پر رونق ترین شغل ها مربوط به شغل جوشکاری آرگون می باشد. پس می توان گفت که شغل جوشکاری آرگون یکی از مهم ترین مشاغل فنی و صنعتی می باشد. لازم به ذکر است که این شغل مهم و حیاتی دارای بازار کار پر درآمد و بسیار عالی می باشد. جوشکاری آرگون اکثرا در واحدهای تولیدی و صنعتی مثل نفت، پتروشیمی، گاز، مهندسی و… دارای اهمیت زیادی است و جوشکاران به کمک مهارت خود می توانند بدون هیچ درد سری در صنایع ذکر شده مشغول به کار شوند. از این شغل در کارهایی مثل ساختن ماشین آلات کشاورزی، ساختن در و پنجره، کمد و کابینت نیز نیاز است. به همین خاطر بازار کار جوشکاری آرگون بسیار گسترده می باشد و اکثرا به علت شباهت انواع جوش ها به یکدیگر، جوشکاران دارای فرصتهای زیادی برای ادامه و گسترش کار هستند. جوشکاران می توانند با توجه به مهارتهایی که دارند به عنوان کارگر یا سر کارگر و یا مدیر مغازه و … مشغول به کار شوند. پس جوشکاری یکی از شغل هایی است که در صنعت های متنوع مورد نیاز می باشد. نتیجه می گیریم که این شغل بازار کار و آینده خوبی برای جوشکاران دارد.
پیشنهاد ما : آموزش تعمیرات لوازم خانگی
کاربرد آرگون در جوشکاری | آموزش جوشکاری آرگون
با توجه به اینکه آرگون یک گاز نجیب بی اثر است، تحت هیچ شرایطی با هیچ چیزی واکنش نشان نمیدهد. با توجه به اینکه در جوشکاری دما به مقادیر بسیار زیاد میرسد و میتواند منجر به بروز واکنشهای شیمیایی ناخواسته شود ولی باز با این حال، آرگون در دماهای بالا نیز پایدار میماند و به عملکرد درست و صحیح خود ادامه میدهد. در درجه اول، آرگون و مخلوط های آرگون برای دو فرآیند جوشکاری، محافظ و پاکسازی استفاده میشوند. درست است که هر دو فرآیند کمی متفاوت می باشند ولی هدف نهایی آن ها ساخت یک محیط بی اثر برای فلز جوش در حین عملیات جوشکاری می باشد. در فرآیند محافظ، منطقه یا ناحیه جوش داده شده به کمک گاز محافظ شست و شو داده میشود تا یکپارچگی مواد جوش داده شده نگهداری شود.
گرما به عنوان یک کاتالیزور برای بیشتر واکنشهای شیمیایی عمل کرده و اکسیژن، نیتروژن و هیدروژنی که در هوا وجود دارد میتوانند با اتصال جوش داده شده برای به وجود آمدن تخلخل در ناحیه پیوند ایجاد کنند.
جوشکارها از گازهای محافظ برای ساخت یک مانع بی اثر در اطراف حوضچه جوش استفاده کرده و از ورود هر آلاینده دیگر پیشگیری میکنند و به این ترتیب از فلز محافظت میکنند.
گازهای محافظ یک بخش بسیار مهم از هر فرآیند جوشکاری قوس الکتریکی می باشند.
آرگون تنها گاز محافظ به کار رفته در صنعت نمی باشد، ولی حتما به علت خاصیت هایی که دارد یکی از پرمصرف ترین گاز های محافظ به کار رفته در صنعت است.
مزیت های استفاده از آرگون برای جوشکاری
- آرگون دارای قابلیت نفوذ بسیار عالی می باشد و میتواند قوس پایداری را برای آسان کردن جوش محافظت کند.
- به کمک ارائه سطح زیادی از کنترل گودال جوش، میتوان از آرگون در جوشکاری قوسی تنگستن گاز برای جوشکاری ورق فلز به کار برد.
- اکثر جوشکاران از گاز جوش آرگون پذیرش میکنند چرا که در مقایسه با دیگر گزینه های موجود در بازار مقرون به صرفه بوده و به آن ها توانایی تولید کردن جوشهای آرایشی مورد دلخواه را بر روی ورق فلزی ظریف با قیمتی مقرون به صرفه را میدهد.
- در این نوع جوشکاری ، جوشکاری به صورت کاملا دقیق و تمیز انجام میشود.
- با این کار می توان به مدت زیاد جوشکاری کرد.
- در حین انجام جوشکاری آرگون هیچ گونه جرقه و دود ایجاد نخواهد شد و دیگر نیازی به تمیز کردن نخواهد داشت.
- در جوشکاری آرگون ، جوش با کیفیت بیشتر ایجاد میشود.
- به کمک این جوشکاری می توان قطعات نرم و ظریف را متصل کرد.
- این نوع جوشکاری برای اتصالات ظریف و نازک در کارهای تزئینی بسیار مناسب می باشد.
- در جوشکاری آرگون ، جوشکاری ورق های فلزی در هر شرایطی با کیفیت بسیار زیاد امکان پذیر می باشد.
درآمد جوشکاری آرگون
با توجه به اینکه تعداد متخصصین جوشکاری آرگون محدود است و تقاضا برای این نوع جوشکاری هر روز بیشتر می شود بنابراین دستمزد جوشکاران آرگون هر روز رو به افزایش می باشد . لازم به ذکر است که درآمد جوشکاران آرگون به محل کار ، میزان مهارت جوشکاران، نوع سازه ها و… بستگی دارد. بر فرض مثال هر چقدر که زمینه کاری جوشکاران سخت تر باشد میزان درآمد آن ها نیز بیشتر خواهد بود .
خطرات آرگون | آموزش جوشکاری آرگون
آرگون در دسته ی گازهای بی اثر قرار دارد و عدد اتمی آن ۱۸ می باشد این گاز تحت شرایط خاصی با محیط واکنش نشان نمیدهد پس نتیجه می گیریم که آرگون از نظر ایمنی کاملا گازی بی خطر است. ولی، گاز آرگون در مخزن های بسیار فشرده عرضه میشود که به مراقبت زیادی نیاز دارد. با توجه به اینکه گاز آرگون تحت فشار ذخیره میشود پس در صورت انجام دستکاری آن ، ممکن است حوادثی رخ بدهد. برای برطرف کردن این مشکل و بالا بردن راندمان جوشکاری، رگولاتورهای گاز جوش آرگون معرفی شده اند که برای تنظیم جریان آرگون به عنوان یک گاز محافظ به کار می روند. دقت کنید که آرگون دارای چگالی 38 درصد بیشتر از هوا می باشد و درصورت کار کردن برای مدت طولانی با آن امکان دارد که دچار سرگیجه شوید. پس توصیه میشود که در محل کار از سیستمهای تهویه ی مناسبی استفاده کنید.
علت فراوان بودن گاز آرگون
آرگون از جمله ی گازهای بی اثر می باشد ولی بر خلاف سایر گازهای بی اثر ، به دست آوردن این گاز بسیار آسان است به همین دلیل این گاز فراوان می باشد از علت های دیگر فراوانی این گاز این است که با توجه به اینکه این گاز ، سومین گاز رایج در جو زمین می باشد، میتوان آن را با مایع کردن هوا به دست آورد.