آموزش جوشکاری فلزات رنگی

آموزش جوشکاری فلزات رنگی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.

آموزش جوشکاری فلزات رنگی کاملا مخصوص ورود کارآموزان به بازار کار است.

تمام آموزش‌های مربوط به این دوره توسط اساتید برتر کشور انجام می‌شود.

در طی دوره تماما با تجهیزات روز بازار کار آموزش خواهد دید.

پشتیبانی کارآموزان حتی پس از اتمام دوره

سرفصل های دوره آموزش جوشکاری فلزات رنگی

  • 1.آموزش شناخت و آشنایی با انواع آلیاژهای مس
  • 2.آموزش شناخت و آشنایی با فولادهای زنگ نزن
  • 3.آموزش جوشکاری ذوبی
  • 4.آموزش انتخاب فیلر در فولادهای زنگ نزن
  • 5.آموزش جوشکاری آلومینیوم و نحوه ریختگری آن
  • 6.آموزش جوشکاری برنز به چدن و نیکل
  • 7.آموزش جوشکاری مس به نیکل و چدن
  • 8.آموزش جوشکاری برنز به مس و برنج
  • 9.آموزش تمیزکاری،لبه سازی و ... جهت انجام جوشکاری
  • 10.آموزش آشنایی با طبقه بندی فلزات آهنی و غیر آهنی

هزینه ثبت نام در دوره آموزش جوشکاری فلزات رنگی

 
تعرفه‌ ثبت نام در دوره آموزش جوشکاری فلزات رنگی
شهریه دوره عمومی با 30% تخفیف16.000.000 تومان
شهریه دوره خصوصی22.000.000 تومان

جهت ثبت نام فرم زیر را تکمیل کنید، یا با ما تماس بگیرید

    جواب را با کیبورد انگلیسی وارد کنید

    ویژگی های منحصر به فرد آموزشگاه فنی پویان

    همه ی فلزات به غیر فلز آهن و همه ی آلیاژ های فلز آهن ، فلزات رنگی نامیده می شوند. تمامی فلزات رنگی را می شود جوش داد و برای جوش داده شدن این فلزات، لازم است مهارت و اصول جوش دادن را بلد بود . از جمله فلزات رنگی فلز روی ، کروم ، طلا ، نقره ، مس ، برنج و برنز ، آلومینیوم ، نیکل و … است. برای انجام عملیات جوشکاری علاوه بر آشنایی کامل با اصول جوشکاری و داشتن مهارت ، لازم است دقت و تمرکز زیادی در انجام دادن این کار داشته باشید. برای انجام عملیات جوشکاری و جوش دادن فلزات غیر آهنی روش های زیادی وجود دارد که در ادامه این مقاله از سایت فنی پویان ، به بررسی آموزش جوشکاری فلزات رنگی می پردازیم.

     

     

    همه چیز در مورد گذشته و تعریف جوشکاری

    قبل از اینکه در مورد جوشکاری فلزات رنگی و فلزات غیر آهنی بحث کنیم ، بهتر است نگاه کلی به گذشته و تاریخچه جوشکاری و همچنین تعریف جوشکاری داشته باشیم.

    جوشکاری فلزات تاریخچه طولانی و قدمت طولانی و درازی دارد . همچنین جوشکاری فلزات در اوایل عصر آهن به وجود آمد . در ابتدا جوشکاری به صورت ضربه وارد کردن به فلزات اعم از آهنی و غیر آهنی شروع شده بود که به تدریج و با گذر زمان کوره هایی جهت ذوب کردن فلزات پیدا آمد و این کار باعث شد که پدیده جوشکاری استحکام و تدوام بالایی داشته باشد.

    به تدریج با گذشت زمان و با توسعه یافتن و پیشرفت علم و صنعت انواع دیگری از جوشکاری هم به غیر جوشکاری از طریق ذوب کردن فلزات ، شکل گرفت . امروزه برای اتصال همه فلزات و سازه های فلزی از یکی از روش های جوشکاری استفاده می کنند.

    برای داشتن یک جوش و اتصال مناسب و قابل قبول می بایست عمل جوش کاری و جوش زدن به گونه ای باشد که محل اتصال بین دو فلز مورد استفاده قابل تشخیص و مشاهده نباشد .
    البته این کار تا حد زیادی به جنس فلزات و نوع و روش جوشکاری نیز وابسته است.
    به همین خاطر است که جوشکاری انواع و اقسام متفاوتی دارد و کاربرد هر کدام از روش های جوشکاری با همدیگر فرق می کند.
    روش های جوشکاری برای هر کدام از فلزات متفاوت است و برای داشتن جوشکاری ایده آل و مورد قبول باید جوشکاری هر کدام از فلزات را به صورت جداگانه یاد گرفت و بهترین روش ها برای جوشکاری را انتخاب و عملی کرد.

     

    کلاس آموزش جوشکاری فلزات رنگین

     

    آموزش جوشکاری فلزات رنگی

    و اما برای جوشکاری فلزات رنگی و غیر آهنی روش های مختلفی وجود دارد که با توجه به نوع هر فلز متفاوت است.

    به طور کلی برای انجام عملیات جوشکاری هر فلز ، به خواص فلز و نیاز های خود شما که چه چیزی می خواهید ، بستگی دارد.

    پس می توان گفت برای داشتن یک جوشکاری با توجه به جنس و نوع فلز و ویژگی های فلز مورد استفاده و نیز کاربردی که آن فلز بعد از اتصال یافتن به دست می آورد و قرار است داشته باشد ، باید بهترین و مناسب ترین روش جوشکاری فلزات رنگی و غیر آهنی را انتخاب کرده و انجام دهید . برای این کار حتی میتوان مقاله ای از بهترین روش های جوشکاری برای فلزات رنگی و غیر آهنی تهیه و آماده کرد.

    در ادامه بحث ها و بررسی ها درمورد جوشکاری فلزات رنگی و غیر آهنی به روش های و انواع جوش زدن های این فلزات ، خواهیم پرداخت.

     

    پیشنهاد ما  : آموزش تعمیرات برد  

     

    • آموزش جوشکاری فلزات رنگی ( جوشکاری مس)

    مس توانایی هدایت جریان الکتریسیته خیلی زیادی را دارد و این فلز به رنگ قرمز است .

    جوشکاری این فلز مس به آسانی انجام می گیرد و برای این جوشکاری دو روش جوشکاری وجود دارد که روش اولی، جوشکاری با گاز می‌ باشد.

    در جوشکاری فلز مس با گاز در ابتدا ورقه های مس را باید کاملا تمیز کرد تا عاری از هر گونه روغن و آلودگی و گرد و خاک باشد ، تا عمل جوشکاری مورد قبول باشد . در این روش جوشکاری از گاز اکسیژن استفاده می شود که برای جوشکاری فلز مس این نوع و روش از جوشکاری بهترین مورد است.

    دومین روش جوشکاری برای فلز مس ، جوشکاری با برق است که در این نوع از جوشکاری از قوس الکتریکی استفاده می شود و اگر بخواهیم با روش قبلی مقایسه کنیم ، روش قبلی که همان جوشکاری با گاز است ، بسیار مناسب تر است .

    برای جوشکاری فلز مس مقدار آمپر بالا و هم چنین جوشکاری باید با قطب مستقیم انجام گیرد چون مس گرما و حرارت را با قدرت زیاد و با سرعت هدایت می کند.

    • آموزش جوشکاری فلزات رنگی (جوشکاری سرب)

    انجام عملیات جوشکاری برای فلز سرب به گونه ای است که همانند جوشکاری برای فلز مس از گاز اکسیژن استفاده می شود.
    جوشکاری فلزات سرب به گونه ای است که باید قبل از عمل جوشکاری سطح فلز و جایی که جوش داده می شود را تمیز پاک کرده و کاملا صیقلی شده باشد ، دراین صورت حاصل کار ، یک جوشکاری تمیز و ایده آل خواهد بود.
    وقتی فلز سرب ذوب می‌شود به صورت یک ماده کاملا سیال در می آید دقت کنید که سیم جوش باید از هر گونه آلودگی و روغن و نا پاکی ها عاری باشد.
    در این گونه جوشکاری یعنی جوشکاری فلز سرب و تمامی فلزات رنگی که ویژگی هایی مشابه فلز سرب دارند،  به دقت و تمرکز بالایی نیاز هست.

    • آموزش جوشکاری فلزات رنگی ( جوشکاری روی )

    برای انجام عملیات جوشکاری برای فلز روی در گذشته به گونه ای بود که برای اتصال دادن قطعات روی ، از لحیم قلع استفاده می شد.

    اما امروزه به جای این روش برای اتصال قطعات فلز روی از عمل جوشکاری استفاده می شود.

    برای اینکه طی عمل جوشکاری در فلز روی عمل اکسیداسیون رخ ندهد ، باید از روانساز استفاده شود.

    روش جوشکاری در فلز روی به گونه ای است که جوشکار باید دقت و تمرکز زیادی بکند و از مهارت بالایی برخوردار باشد هم چنین حین عمل جوشکاری ، جوشکار باید از یک شعله ملایم جهت ایجاد یک درز جوش خورده تمیز و بدون عیب به کار گیرد.

    اگر حین کار روی این درز جوش داده شده چکش کاری انجام شود ، ذرات آن به هم می چسبند و جای جوش داده شده بسیار ظریف در عین کار محکم و با دوام خواهد بود .

    برای داشتن یک نتیجه کار عالی و مورد قبول میبایست از سیمی که به صورت خالص است ، استفاده شود.

     

    کلاس آموزش جوشکاری فلزات رنگین در تهران

     

    • آموزش جوشکاری فلزات رنگی ( جوشکاری چدن )

    برای انجام عملیات جوشکاری برای فلز چدن باید از سیم جوش های برنجی سخت ، استفاده کرد . قبل از انجام عمل جوشکاری برای این فلز ، باید قطعات چدنی را به دمای دویست و ده الی سیصد درجه سانتیگراد رسانید و از گرد جوش مخصوص فلز چدن جهت داشتن جوش ایده‌آل و اتصال محکم این قطعات فلزی استفاده کرد.

    این سیم های برنجی سخت از مقدار زیادی مس و مقداری نیکل تشکیل شده است که برای جوش دادن فلز چدن مناسب هستند.

    سیم های جوش برنجی در دمای نهصد و سی درجه سانتیگراد ذوب می شوند و به همین سبب باید جوشکار از شعله ملایم و فشار کم برای ذوب کردن آنها انجام بدهد چرا که بالا بودن شعله و درجه حرارت باعث خارج شدن گرد جوشکاری و در نهایت عدم جوش نخوردن قطعات فلزی چدن شده و عملیات جوشکاری برای فلز چدن با عدم موفقیت انجام می گیرد.

    چون درجه حرارت و دمای این فلز بعد از عمل جوشکاری بالا است باید بعد از اتمام کار جوشکاری این قطعه جوش خورده را در محیطی که پر از شن است قرار داد ، تا به آرامی و آهستگی خنک شود .

    اگر این کار انجام نگیرد موجب ترک خوردن و شکسته شدن قطعه جوش داده شده ، می گردد و همچنین بعضی مواقع شاهد سخت شدن فلز چدن خواهید بود.

    • آموزش جوشکاری فلزات رنگی ( جوشکاری برنج )

    و اما جوشکاری فلز برنج که یکی از فلز های مهم است ، نیاز به عمل جوشکاری با دقت و تمرکز بالایی دارد.

    فلز برنج یکی از آلیاژ های مس بوده است و از دو فلز روی و سرب ترکیب شده است.

    این فلز در برابر پوسیدگی و زنگ زدگی و خراب شدن از مقاومت و پایداری بالایی برخوردار است و از این فلز در بسیاری از کاربرد ها و موارد مختلف استفاده می کنند.

    در هنگام انجام عملیات جوشکاری فلز برنج ، آلیاژ روی خیلی سریع اکسید شده و به صورت بخار خارج می شود و محلی که عمل جوش انجام می گیرد را تیره می کند . به همین سبب جوشکاری فلزات رنگی و غیر آهنی در بعضی موارد کاری بسیار دشوار و سخت است و انجام آن به دقت فراوان نیاز دارد.

    گاز هایی که هنگام انجام جوشکاری طی سوختن فلز روی خارج می شود بسیار سمی بوده و خطرناک می‌ باشد و هم چنین سلامت انسان را به خطر می اندازد ، بنابراین باید از بو کردن و استنشاق آن حین کار جلوگیری گردد.

    تنها راه حل این مشکل این است که باید هنگام کار و انجام دادن جوشکاری ، به گونه ای سریع جوشکاری انجام دهید که فرصتی برای تبخیر شدن فلز روی نباشد و از تولید بخار و گاز جلوگیری گردد.

    رعایت کردن این نکات و انجام یک جوشکاری بدون عیب و ایراد به یک جوشکار با مهارت بالا نیازمند است تا عمل جوشکاری با موفقیت انجام گیرد ولی انجام  این کار توسط افراد عادی سخت است و غیر ممکن می‌ باشد.

    جوشکاری فلزات برنجی به دو روش استفاده از گاز و استفاده از برق انجام می گیرد و امکان پذیر می‌باشد.

    در حین انجام جوشکاری با گاز هم سیم مخصوص جوش برنجی نیاز است و همچنین از گرد جوشکاری به منظور جلوگیری از انجام عمل اکسیداسیون ، استفاده می شود .

    هم چنین موقع کار جوشکاری باید به گونه ای شعله را تنظیم کنید که اکسیژن آن به صورت استیلن باشد.

    در روشی دیگر که هنگام جوشکاری فلز برنج از برق استفاده می شود ، نیاز به الکترود های گرافیتی یا معمولی است و عمل جوشکاری با قطب منفی صورت می گیرد.

     

    ۱
    ۲
    ۳
    ۴
    ۵
    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    مقالات آموزشی

    2024-01-05

    قطعات برقی ماشین لباسشویی

    آیا می‌خواهید همه‌چیز درباره قطعات برقی ماشین لباسشویی بدانید؟ ما پیشنهاد می‌کنیم تا آخر این متن را دنبال کنید. ماشین لباسشویی یک […]
    2024-01-05

    حل مشکل دمای باتری موبایل

      باتری موبایل همانند قلبی که انرژی به بدن فراهم می‌کند، نقش ضروری در کارکرد گوشی هوشمند دارد. این قطعه اساسی، بدون […]
    2024-01-03

    نحوه ریبال کردن سی پی یو گوشی

    امروزه تعمیر و بهبود گوشی‌های موبایل به یک چالش جدید تبدیل شده است از جمله عملیاتی که به تخصص و ابزارهای خاصی […]