تلگرام، اپلیکیشنی Cross Platform یا چند پلتفرمی بهشمار میآید. این برنامه برای سیستمعاملهای Android، ios، windows، mac، Linux و ویندوزفون عرضه شده است. اما نسخه دیگری از تلگرام به اسم تلگرام وب وجود دارد که در آن، با یک مرورگر بدون نیاز به نصب هرگونه نرمافزاری میتوانید به تلگرام خود وارد شوید. منظور از تلگرام وب یعنی چه؟ چگونه میتوانیم با نسخه تحت وب تلگرام وارد تلگرام شویم؟ برای ورود به این نسخه باید چه مراحلی را طی کنیم؟ چگونه میتوانیم به تلگرام وب بدون فیلتر وارد شویم؟
مجموعه فنی پویان در این مقاله قصد دارد شما را برای دریافت پاسخ سوالاتتان و اطلاعات بیشتر درباره تلگرام وب راهنمایی کند.
برای ورود کلیک کنید.
امروزه اکثر مردم بیشتر وقت خود را در شبکههای اجتماعی و پیامرسانها سپری میکنند. واتس اپ، تلگرام، وی چت، فیس بوک مسنجر و اسکایپ از پرکاربردترین پیامرسانهای جهان محسوب میشوند. یکی از سرگرمیهای افراد استفاده از این پیامرسانها است. برخی از افراد نیز برای کسب و کار خود از این برنامهها استفاده میکنند. تلگرام و واتساپ جایگاه خاصی نسبت به بقیه پیامرسانهای بینالمللی برای مخاطبان ایرانی دارد. تلگرام دارای برنامههای سازگار با سیستم عاملهای iOS، اندروید، ویندوزفون، MacOS، لینوکس و ویندوز است و علاوه بر این موارد، از طریق مرورگر نیز قابلیت اجرای مستقیم را دارد.
تلگرام وب چیست؟ و تلگرام وب چه کاربردی دارد؟ برای پاسخ به این سوالات باید چنین گفت که نسخهای از تلگرام که بهوسیله مرورگر قابل استفاده است، تلگرام وب نام دارد. برای استفاده از نسخه تحت وب تلگرام، دیگر احتیاجی به نصب برنامه تلگرام بر روی لپتاپ یا کامپیوتر ندارید.
یکی از معایب تلگرام وب در گذشته این بود که همه امکانات موجود تلگرام اصلی در موبایل را نداشت. پس از عرضه چندین نسخه بهروزرسانی شده، اکثر قابلیتهای کاربردی نسخه اصلی تلگرام در تلگرام وب نیز در دسترس عموم قرار گرفت. برخی از این ویژگی های مهم شامل موارد زیر هستند:
پیشنهاد ما : آموزش تعمیرات لوازم خانگی
استفاده از تلگرام وب بسیار آسان بوده ودارای هیچگونه پیچیدگی نیست. همانطوری که اشاره شد تلگرام وب یک اپلیکیشن نبوده و به دانلود و نصب بر روی گوشی یا لپتاپ احتیاجی ندارد. برای دسترسی به این نسخه از تلگرام، فقط به اینترنت و یک مرورگر نیاز دارید. البته به دلیل فیلترینگ بودن برنامههای خارجی از جمله تلگرام، شما باید از vpn و یا افزونه vpn مرورگر استفاده کنید.
برای استفاده از تلگرام با استفاده از مرورگر، میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
بر روی لینک ورود به صفحه Telegram تحت وب کلیک نمایید.
در صفحه وب باز شده دو روش برای استفاده از تلگرام وب به شما پیشنهاد داده میشود. با استفاده از هر یک از این روشها شما می توانید به اکانت تلگرام خود وارد شوید. این روشها عبارتند از:
اگر قصد دارید به تلگرام با شماره موبایل وارد شوید، نخست باید در صفحه تلگرام، روی LOGIN BY PHONE NUMBER کلیک نمایید.
و بر روی دکمه ورود با شماره تلفن کلیک کنید.
در مرحله بعد شما باید شماره تلگرام خود را وارد کنید. در قسمت Country، نام Iran را انتخاب نموده و یا پیش شماره تماس را به 98+ تغییر دهید. بعد از آن شماره تلفن همراه خود را بدون 0 وارد نمایید.
شماره تلفن خود را با دقت وارد کرده و بر روی دکمه Next کلیک کنید. سپس متنی به شما نمایش داده میشود و از شما در مورد صحیح بودن شماره میپرسد. اگر از صحیح بودن شماره مطمئن هستید، دکمه ok را بزنید.
حالا منتظر باشید تا کد احراز هویت از طرف تلگرام به شما پیامک شود. با وارد کردن کد فعالسازی در کادر مربوطه بر روی “Next”، کلیک کرده و به تلگرام وب با پیامکی که به شما ارسال شده وارد شوید.
به این نکته توجه داشته باشید که اگر پیامک را دریافت نکرده باشید، بعد از اتمام تایم اعتبار پیام، یک بار دیگر تلاش کنید. اگر همچنان برای دریافت پیام فعالسازی یا احراز هویت با مشکل روبهرو شدید، میتوانید VPN گوشی را برای چند دقیقه خاموش نمایید.
برای ورود به حساب تلگرام با روش QR CODE، باید از مراحل زیر پیروی کنید:
پس از مشاهده QR CODE بر روی صفحه تلگرام وب، اپلیکیشن تلگرام موبایل خود را باز کنید و به بخش تنظیمات (Setting) وارد شوید.
در منوی باز شده، گزینه Devices را انتخاب نمایید.
صفحه جدیدی باز میشود که شما در آن، لیست دستگاههای متصل به حساب خود را مشاهده میکنید. بر روی مستطیل آبی رنگ Link Desktop Device کلیک نمایید.
حالا شما وارد صفحهای خواهید شد که در آن یک بارکدخوان وجود دارد. شما باید بارکدخوان را در برابر بارکد تلگرام وب خود قرار داده تا کد آن توسط اسکنر تایید شود. و به این صورت تلگرام وب با اسکن باز شود و شما بعد از چند لحظه میتوانید وارد حساب تلگرام وب خود شوید.
پیشنهاد ما : آموزش سیم پیچی
با ورود به حساب کاربری در تلگرام خود، یک رابط کاربری شبیه به نسخه دسکتاپ تلگرام خواهید دید؛ در سمت چپ، لیست چتها و کانالهای تلگرامی خود را میتوانید ببینید. شما با کلیک بر روی هر کدام میتوانید به صفحه چت مربوط به یک کاربر دسترسی پیدا کنید. در این قسمت امکان ارسال پیام، استیکر، ایموجی، فایلهای GIF، صدای ضبط شده و فایلهای مختلف برای کاربر وجود دارد.
با کلیک بر روی آیکون سه خط که در قسمت بالا و سمت چپ قرار گرفته، نوار جدیدی برای شما باز میشود که میتوانید از آنجا به مخاطبین، تنظیمات، ساخت گروه جدید و اطلاعات پایه برنامه دسترسی پیدا کنید. در منوی Settings هم میتوانید قرارگیری کنترل دریافت اعلانات، تغییر زبان، مدیریت دستگاههای فعال و دیگر تنظیمات مربوطه را مشاهده کنید.
روش خروج از تلگرام وب
توجه داشته باشید که پس از هر بار استفاده از تلگرام، حتما از بخش تنظیمات تلگرام، از حساب خود Log Out کنید. اگر از حسابتان خارج نشوید، افراد دیگر به صفحه نسخه تحت وب تلگرام وارد میشوند، و میتوانند به حساب شما دسترسی داشته باشند. این امر هنگامی که شما از دستگاه یا کامپیوتر شخص دیگری استفاده می کنید، بیش از پیش اهمیت پیدا می کند. چرا که در صورت خارج نشدن از حساب کاربری خود، امکان دارد آن شخص به تمامی اطلاعات حساب تلگرام شما دسترسی داشته باشد و حساب تلگرامی شما هک شود.
تلگرام وب از برخی معایبی نیز برخوردار است برخی از این عیوب شامل موارد زیر است:
تلگرام وب از مزایای زیادی نیز برخوردار است، برخی از این مزایا عبارتند از:
مجموعه فنی پویان قصد دارد نکات مهمی که برای استفاده از تلگرام وب وجود دارد را برای شما مخاطبان گرامی توضیح دهد. این چند نکته شامل موارد زیر هستند:
یکی از ویژگیهایی که در تلگرام نسخه وب در نظر گرفته میشود، دسترسی آسانتر به اپلیکیشن و استفاده سادهتر از آن است. به همین دلیل تلگرام وب با قابلیت کد نویسی به دانلود و نصب بر روی دستگاه نیاز نداشته و برای استفاده از آن تنها کافی است که وارد لینک زیر شده https://web.telegram.org/ و سپس مراحلی که در بالا ذکر شده را پیاده کنید.
اگر میخواهید که نرمافزار تلگرام را بر روی لپتاپ یا کامپیوتر خود داشته باشید، شما باید تلگرام دسکتاپ را نصب کنید. برای نصب تلگرام بر روی دستگاه، شما میتوانید وارد لینک زیر https://desktop.telegram.org/ شده و آن را بر روی ویندوز خود دانلود نمایید. سپس بر استفاده از تلگرام در لپتاپ روی آن در صفحه وب کلیک نمایید تا برنامه اجرا شود.
برای ورود به دسکتاپ نیز همان مراحل ورود به تلگرام وب را میتوان پیاده کرد و میتوان از مزایا و ویژگیهای آن در هنگام استفاده از برنامه بهره برد.
سخن پایانی
در این مقاله فنی پویان قصد داشت نحوه ورود به تلگرام وب را خدمت شما عزیزان آموزش دهد. تلگرام یکی از نرمفزارهای پرکاربرد و پرمخاطب محسوب میشود. تلگرام وب به نصب هیچ نرمافزاری نیاز ندارد و این نسخه تحت وب تلگرام تفاوت چندانی با تلگرام دسکتاپ ندارد، میتوان گفت که امکانات این دو مشابه یکدیگر هستند. تفاوت این دو نسخه در این است که نسخه وب به هیچگونه نصب اپلیکیشنی نیاز ندارد. اکثراً از این نسخه زمانی استفاده میشود که فرد میخواهد از یک سیستم غریبه به حساب تلگرامی خود وارد شود. یکی از نکات مهم برای ورود به تلگرام وب و استفاده از آن، روشن بودن vpn است و یا برای استفاده از تلگرم وب با پروکسی باید کار کرد.
عالي
خيلي عاليه